fredag den 30. august 2013

UCONN skuffede med nederlag imod Towson

I nat klokken 01:30 dansk tid tog UCONN Huskies imod Towson Tigers i en såkaldt "money game". Towson spiller i hvad der kan sammenlignes med "1. division" (FCS), hvorimod UCONN er i "superligaen" (FBS). Det er ikke ualmindeligt at FBS hold arrangere en kamp imod et, på papiret, svagere hold i deres første kamp. 

På papiret burde sådan en kamp ikke give nogle problemer for et FBS hold, men det gjorde det for UCONN i nat. Towson Tigers, der i iøvrigt er rangeret som #11 i FCS, var ikke kommet for at give UCONN en træningskamp og en let Win til deres Record. Towson har aldrig vundet over et FBS hold før, men efter 8 kampe imod et FBS hold skulle den triste statistik ændres.   



Det var forventet at Towson ville give UCONN kamp om sejren, men at Towson dominerede kampen på begge sider af bolden var der nok ikke mange der havde regnet med. UCONN havde et #20 overall defense sidste år, som i nat opgav 393 yards imod et FCS offense. 

Et af UCONNs største problemer var Towsons RB Terrance West #28 der producerede 156 yards og 2 TDs. West lavede flere big-plays på afgørende tidspunkter, og var i høj grad en faktor for at Towson havde en Possession på 36:23 imod UCONNs 23:37. 

På den anden side af bolden kunne UCONNs offense ikke udnytte short yardage situationer, og det lykkedes kun at konvertere 4 3rd downs ud af 13

UCONN kom ellers godt fra start, med en interception på Towsons første possession, hvilket førte til et 31 yards TD pass fra Chandler Whitmer til Shakim Phillips. Towson svarede hurtigt igen med en udligning til 7 - 7.

I anden quarter fortsatte Towson, og her blev det til en 13 - 10 førring som de holdt til Half time. 

Hele 2nd half blev domineret af Towson. Godt nok blev det ikke et shootout men man havde aldrig fornemmelsen af at UCONN havde momentum. 

Igennem hele havde QB Chandler Whitmer problemer med hans store offensive linje der flere gange brød sammen. Generelt var forventningerne til kampen at på OL og DL ville UCONN være det bedre hold, men det var de bestemt ikke. Whitmer viste dog flere gange at han kan kaste bolden, som fx på dette passing touchdown:



Kampen sluttede med et TD Run af Terrance West med 16 sekunder igen på et 4th down forsøg. 

Dette afsluttede kampen med resultatet 33 - 18 til Towson. 



Ingen kommentarer :

Send en kommentar