torsdag den 29. august 2013

TV Guide Week 1

Klokken 24 i aften dansk tid går det løs. Endelig er ventetiden ovre og NCAA Football kan langt om længe begynde igen. Jeg har sat mig for at lave en lille liste, eller nærmere en TV Guide, over kampe jeg tror vil være mest interessante at have et øje på i åbningsugen (alle tider er dansk tid). 




Fredag 30/08:

00:00 - North Carolina vs. #6 South Carolina

NC er under alle omstændigheder underdogs, det ville undre mig hvis South Carolinas defense ikke kan styre NC. 

01:30 - Towson vs. Connecticut

Som dansker er denne kamp meget interessant. Danske Andreas Knappe er kommet godt igennem årets off-season og har gjort positivt opmærksom på sig selv. Ifølge Head Coach Paul Pasqualoni så er Knappe med til kampen, og med hans størrelse bliver han noget af en opgave for Towsons offensive linje. Knappe er hverken starter eller 2nd string, men det var heller ikke ventet. Men vi kan håbe på at han får nogle snaps på defense og special teams. Towson er et FCS hold, og burde være en overkommelig opgave for UCONN. 

02:00 - Utah State vs. Utah

En kamp imellem to statsrivaler er altid seværdig.

03:15 - Ole Miss vs. Vanderbilt

Ja jeg må nok indrømme at jeg er faldet i søvn på det her tidspunkt, men skulle der være nogle natteravne derude, så bliv oppe for årets første kamp imellem to SEC hold. Der er skraldebang på menukortet!

Lørdag 31/08:

02:00 - Western Michigan vs. Michigan State

Igen, når statsrivaler mødes er altid gang i den. Men her har Michigan State klart overtaget.

18:00 - Purdue vs. Cincinnati

Denne kamp er interessant for at se hvilket niveau Cincinnati er på. Cincinnati er i konference med UCONN.

21:30 - Central Michigan vs. #17 Michigan

Endnu en kamp mellem statsrivaler. Michigan Wolverines vil virkelig skuffe hvis ikke de hiver en sejr hjem, det burde være en dag på kontoret.

23:30 - #1 Alabama vs. Virginia Tech

The Nations number one team! Ja, Alabama skal naturligvis med på TV Guiden. Personligt har jeg ikke meget tro til at VT kan gøre meget i denne kamp. VT er bestemt ikke et dårligt hold, Alabama er bare bedre på alle pladser.

Søndag 01/09:

01:00 - Kentucky vs. Western Kentucky

Denne kamp er på et klart lavere niveau end den efterfølgende kamp, men det er dog to statsrivaler. Se de første 60 minutter, og så skift over til den næste kamp nedenfor.

02:00 - #5 Georgia vs. #8 Clemson

Årets første store brag, to Top 10 hold tørner sammen. Hvis ikke det er værd at vente på, så ved jeg ikke hvad er. 

03:00 - #12 LSU vs. #20 TCU

Det bliver svært at følge to top kampe på en gang, men spilt-screen er heldigvis en mulighed. Dette bliver uden tvivl et brag, og med LSU der blevet rangeret udenfor top 10 er der tæsk i luften. LSU vil tilbage i Top 10. Det bliver en tæt kamp, men jeg tror LSU er det stærkere hold. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar