tirsdag den 23. juli 2013

Jay-Z jagter Jadeveon Clowney

Selvom Jay-Z's rap karrierer stadig sender ham smilende i banken, så stopper Jay-Z ikke der. Som nogle af jer måske har hørt, så har Jay-Z grundlagt Roc Nation Sports (et søsterselskab til Roc Nation der er et "underholdningsfirma" og er egentligt et label under SMG og UMG. Roc Nation Sports er et agentur for sportsudøvere og i skrivende stund har Roc Nation Sports kun certifikat til at repræsenter spillere fra NBA og MLB. Dette er også årsagen til at Jay-Z som spilleragent må kontakte Defensive End Jadeveon Clowney. 




Jay-Z har allerede stjerner som Kevin Durant og Robinson Cano, men nu kan Jadeveon Clowney blive den næste store stjerne i Jay-Z portfolie ifølge Inside the League:


Som de fleste af jer måske ved så er det ulovligt for NCAA Spillere at have kontakt og aftaler med spilleragenter, men da Jay-Z ikke har certifikat til NFL må han altså gerne snakke med Clowney, da han ikke kan lave nogen kontrakt med ham. Når det så er sagt så skal det lige siges at Clowney lige nu er på slap line, for vi befinder os i en grå-zone. 

Årsagen til at Clowney alligevel kan komme i problemer skyldes en update på hans Instagram:


Clowney har antydet at hans drøm er ved at blive til virkelighed som en kommentar til overskriften "Jay-Z & Roc Nation Sports pursuing Jadeveon Clowney". Dette ændre lidt på grå-zonen da en spiller ikke må lave mundlige eller skriftlige fremtidige aftaler med agenter, dette kan faktisk grædebøjes, og hvis NCAA bliver "pissed" kan det i værstefald betyde karantæne til NCAA bedste spiller.

Det må forventes at South Carolina Gamecocks organisation overvåger situationen nøje, og mon ikke de får Clowney til at opfører sig lidt smartere på de sociale medier.  

1 kommentar :

  1. Jeg håber godt nok Clowney bruger hovedet, det talent må ikke gå til spilde..

    SvarSlet