søndag den 21. juli 2013

Watchlist 2013 (#4)

I løbet af denne off-season vil vi lave en watchlist med bud på de spillere som vi mener man bør holde ekstra meget øje med. Listen vil løbende blive opdateret i takt med at vi kommer tættere og tættere på sæsonen 2013. 

4. Teddy Bridgewater, #5 QB, Louisville Cardinals, AAC


Før eller siden skulle vi have en quarterback på watchlisten, og der er mange at vælge imellem, især blandt senior-klassen, men denne gang falder valget på en Junior QB. Bridgewater er uden tvivl en top quarterback for NFL draften 2014 (såfremt han ikke vælger at tage sit senior år i college). Bridgewater besidder alle de egenskaber der skal til for at være en elite quarterback i NFL, han er mobil, kan vinde tid, har en super fysik og så har han en arm der kan vinde football kampe. Udover hans skillset er hans "ball placement" og beslutningstagen noget af det bedste vi har set siden RGIII og Andrew Luck.

Bridgewater kan også bruge hans ben, men han er en pass-first QB der kan bruge hans ben hvis ikke der er andre muligheder. Der er ikke mange kritikpunkter når der kommer til Bridgewaters evner, men det bør dog fremhæves at han indtil nu har spillet i AAC (tidligere Big East konferencen) hvilket betyder at Bridgewater ikke har stået overfor top hold hver eneste spilleuge. Et andet punkt er skader; sidste sæson fik Bridgewater skadet hans håndled og ankel, så Bridgewater må lære at passe bedre på sig selv. 


Teddy Bridgewater highlights:




3. Max Bullough, #40 ILB, Michigan State Spartans, Big Ten



Denne gang vender vi tilbage til den defensive side af bolden. Max Bullough er måske ikke den mest populære defensive spiller, men Bullough er virkelig værd at holde øje med. Bullough er en leder på banen, men udmærker sig ved at være super dygtig til at læse spillet. Bullough er kvik på fødderne og kan sagtens sætte et hårdt hit ind. Kan Bullough holde sig skadesfri og holde hans niveau tror jeg på han er et potentielt første eller andet runde pick værd i NFL draften. 


Max Bullough vs. Wisconsin 2012




2. Johnny Manziel, #2 QB, Texas A&M Aggies, SEC



Så kom turen til en offensiv spiller, og her er der tale om en af de mere komplette dual-threat Quarterbacks i College Football. Manziel er rigtig underholdende at se på banen og er høj grad en playmaker type. Manziel kommer ind til sæsonen som sophomore efter hans Heisman-vindende sæson som freshmen. Lykkedes det Manziel at vinde Heisman (College MVP) igen vil det blot være anden gang nogensinde en spiller har vundet Heisman to år i træk [Archie Griffin, RB, Ohio State, Heisman vinner i 1974 og 1975]. 




Som freshmen sidste sæson havde Manziel 3,706 passing yards med 26 touchdowns og kun 9 interceptions. Han rushede for 1,409 yards og 21 touchdowns på 201 carries. 

Held og lykke til SEC defense med at sætte en bremser for Manziel.

Johnny Manziel Highlights 2012:




1. Jadeveon Clowney, #7, DE, South Carolina Gamecocks, SEC




Vi lægger ud med Clowney der er et defensivt geni på banen, og samtidig lyn hurtig og ekstrem stærk. Om Clowney bliver draftet som #1 overall i NFL Draft 2014 er bestemt ikke usandsynligt, såfremt at holdet der vælger først ikke har behov for en QB. 

Som DE for Gamecocks spiller man mange svære kampe mod andre top skoler fra SEC som bl.a. tæller Alabama, LSU, Texas A&M, Arkansas og Auburn, men det har ikke stoppet Clowney fra 13 sacks, 54 Total Tackles, 8 Forced Fumbles i 2012.

Jadeveon Clowney Highlights 2012:





Ingen kommentarer :

Send en kommentar