lørdag den 2. november 2013

TV Guide Week 10

Så er det igen blevet lørdag, og det betyder College Football, her er en liste over de kampe som jeg tror er værd at holde øje med. Husk at alle tiderne er efter lokal dansk tid. 


Lørdag 02/11 Kl: 17.00

Illinois vs. Penn State

Hverken ILL eller PSU har været frygtindgydende i denne sæson, men de to hold fra Big Ten passer hinanden godt. ILL kommer til kampen med en 3 - 4 record mens PSU har 4 - 3. Jeg tror vi får os en spændende kamp i eftermiddag. 

Lørdag 02/11 Kl: 17.30

North Carolina vs. North Carolina State

Det babyblå UNC hold har været en skygge af sig selv i denne sæson indtil videre, og har kun kunne producere to wins (2 - 5), meget bedre er det dog ikke gået for NCST der er 3 - 4. Men her er der ikke kun tale om ACC riavler, det er også stats rivaler, der er med andre ord dømt skraldebang! 

Lørdag 02/11 Kl: 20.30

Georgia vs. Florida

Man går aldrig galt i byen når to SEC hold skal spille mod hinanden. Men i denne kamp er der meget mere på spil. Både UGA og FLA er røget ud af top 25 med deres noget overraskende records på 4 - 3. Ingen af holdene kan være tjent med ikke at være blandt de bedste, og det vil komme til udtryk i aften.

#21 Michigan vs. #22 Michigan State

Er du mere til Big Ten frem for SEC, så kan du se frem til et af de fedeste statsrivaliseringer efter min mening. MICH er på besøg på en svær udebane i MSU, begge hold har kun tabt 1 kamp i år og er meget velspillende. Det bliver svært at vælge imellem UGAvsFLA og MICHvsMSU.

Søndag 03/11 Kl. 00.00

#18 Oklahoma State vs. #15 Texas Tech

Vi springer lidt frem i programmet, for til midnat Big 12 action. TTU, the dark horse, har spillet overraskende godt i denne sæson og kan være stolte over at finde sig selv om #15 i College Football med en record på 7 - 1. OKST har også klaret sig rigtig godt med en 6 - 1 record. 

Søndag 03/10 Kl. 01.00

#7 Miami (FL) vs. #3 Florida State

Er du oppe til klokken 01.00 i nat så skal du ikke snyde dig selv for at SEC opgør der siger spar-to! FLU er 7 - 0 og har set nærmest uovervindelige ud. Bare for at sætte tingene på spids så har FSU QB Jameis Winston produceret 2177 passing yards og 23 touchdowns (23!!!) og når ja, så er han forresten true freshmen. Winston you are one crazy dude! På den anden side har vi MIA som heller ikke har tabt i år, men de får det svært imod et meget stærkt FSU hold. 



Ingen kommentarer :

Send en kommentar