tirsdag den 8. oktober 2013

NCAA vil tilføje yderligere 4 Bowl Games

NCAA vil tilføje tre College Football Bowl Games til sæsonen 2014, det skriver ESPN på deres hjemmeside. Tilbage i august kom det frem at man ville lave en Bowl Game mellem hold fra MAC og Sun Belt Conference (Camellia Bowl), så nu er der altså hele fire ekstra Bowl Games på tapetet til den kommende sæson. De ekstra Bowl Games betyder at der nu er 39 i alt. 



De tre nye Bowls vil ligesom Camellia Bowl involvere hold fra fem ikke-power-konferencer (AAC, C-USA, MAC, MWC og Sun Belt). En kilde til ESPN siger: "Ikke-power ligaerne har ikke haft adgang til de store bowls, så vi har oprettet nogle til de hold. De nye bowls er dermed et resultat af at de eksisterende bowls ikke gav hold fra de fem (ikke-power) konference en chance for at deltage."




Detaljerne for hver ny Bowl Game er som følger:

Bahamas Bowl

Bahamas Bowl, vil blive officielt annonceret den 14. oktober, kampen vil blive afviklet på Thomas Robinson Stadium i Nassau. Der er plads til 15.000 tilskuere på T.R. Stadium men kan udvides til 30.000.

Hold fra AAC, C-USA, MAC, MWC, og Sun Belt kan kommer i denne Bowl.

Boca Raton Bowl

Boca Raton Bowl vil blive afviklet på FAU Stadium, hjemmebanen for FAU Owls fra Conference USA (C-USA).

Hold fra C-USA, MAC og AAC kan deltage i denne Bowl.

Miami Bowl

Ifælge ESPN, forventes det at denne Bowl vil blive afviklet på Marlins Park, hvilket er den nye hjemmebane for Miami Marlins.

Et hold fra AAC vil fast være i denne Bowl mens hold fra C-USA, MAC, MWC, og Sun Belt vil skiftes til at deltage i denne Bowl.


(Note: alle bowl kampene kan/vil ændre navne afhængig af sponsorer).

College Football fansene i USA har i mange år ønsket et Play-off som man kender det fra NFL, NBA, NHL og MLB men med det nye tiltage ligner det ikke en løsning der ligger lige rundt om hjørnet. 

SE FULD BOWL KALENDER FOR 2013-14 HER

Ingen kommentarer :

Send en kommentar