mandag den 26. august 2013

Trevor Knight udnævnt som starter for Oklahoma

Det bliver den redshirted quarterback freshmen, Trevor Knight, der skal starte bag centeren for Oklahoma Sooners efter at Landry Jones blev drafted af Pittsburgh Steelers i årets NFL Draft. 


Knight har slået den forventede starter Blake Bell (Jr.) af pinden efter en rigtig god off- og preseason. Det er ret uventet at Knight slår Bell i løbet om den startende plads på depth charten, især eftersom Bell har langt mere college-erfaring end Knight. 

Efter to sæsoner har Bell etableret sig som en lokal helt, trods det at han kun har completed halvdelen af hans 20 pass attempts for 115 yards og en interception. Men Bell er et tårn på banen, med en højde på 6'6" og 252lbs som gør ham til en seriøs short-yardage trussel for Sooners' modstandere. Det forventes også at Bell vil være short-yardage QB for Sooners i år. Bell har produceret 372 rushing yards og 24 touchdowns på 104 attempts i hans korte karrier.


Bell går under øgenavnet: The Belldozer. Ikke desto mindre har Sooners ikke valgt Bell som afløser for Landry Jones, istedet bliver det altså Knight, en 4-star recruit der var redshirted sidste sæson. Knight kan ikke udkonkurrerer Bell på fysikken hvor Knight kun er 6'1" og 201lbs, til gengæld har den unge Knight fantastisk præcision når han kaster, og så kan han skabe plays med hans hurtighed.

Oklahoma Sooners begynder sæsonen som #16 i USA, hvilket er den dårligt preseason rank siden år 2000 for Sooners. Der vil dermed være massere af pres på Knight fra den første kamp, men at dømme efter medierne i USA, så har Knight rigelig talent til at kunne give Sooners en +10 Winning season.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar