onsdag den 28. august 2013

VIDEO: Johnny Manziel suspenderet og frikendt samme dag

Johnny "Football" Manziel er angiveligt blevet suspenderet for 1. half af Texas A&M's sæson åbner imod Rice for hans involverering i autograf skandalen, vi tidligere har skrevet om her på siden, dette rapportere Brett McMurphy fra ESPN på sin twitter-side:





ESPN.com rapportere følgende detaljer om situationen:

Der er indgået en aftale imellem NCAA og Texas A&M Aggies hvilket afslutter efterforskningen imod Manziel.

NCAA har anerkendt at Manziel ikke har modtaget penge for at skrive autografer.

NCAA har efterforsket om Manziel modtog betaling for autografer, et potentiel brud på de amatør regler NCAA atleter er underlagt, hvilket kunne true Manziels berettigelse til at deltage i NCAA aktiviteter.

Dermed er konklusionen på sagen at Manziel er renset for anklagerne om at have modtaget penge på ulovlig vis. Trods dette har Manziel fået 24 minutters karantæne (1. half) angiveligt fordi at han har bragt sig i denne ubelejlige situation. 



Johnny "Football" Manziel hjalp Texas A&M sidste sæson med utrolige 47 touchdowns, og ingen af Manziels backups på QB pladsen var i nærheden af samme niveau som Manziel. 

Heldigvis for A&M behøver Manziel kun at blive på bænken i de første to quarters af deres åbningskamp, hvilket sandsynligvis ikke får indflydelse på Aggies vej imod en National Title. Texas A&M er i power-konferencen SEC, og heldigvis for Aggies er det Rice de starter sæsonen imod og ikke Alabama eller LSU.

Nedenfor er ESPN's dugfriske indslag:

Ingen kommentarer :

Send en kommentar