mandag den 22. juli 2013

OSU bortviser Carlos Hyde, Bradley Roby arresteret (UPDATE)

Der gik chokbølger igennem Ohio State Buckeyes' fanbase da de mandag morgen modtog nyheden om at deres starting Runningback, Carlos Hyde, er blevet bortvist fra alle atletiske aktiviteter, og at starting Cornerback Bradley Roby, der var tilset en rolle som leder for OSU's secondary, er blevet arresteret.  


Update 22/07 - 22:33


Nu stikker det helt af! Ifølge en pressemeddelelse fra OSU er to yderligere spillere suspenderet fra holdet. 

Der er tale om defensive lineman Tim Gardner der er blevet suspenderet fra alle hold aktiviteter, efter at være blevet anklaget for "obstruction of business", altså at stå i vejen for en andens virksomhed og frie konkurrenceevne, søndag aften. Gardner vil ifølge pressemeddelelsen ikke være en del af Buckeyes football hold i 2013 pga. anklagerne og politiets efterforskning. 

Derudover er Tight End Marcus Baugh suspenderet, og har fået karantæne fra holdets første kamp imod Buffalo efter at være anklaget for "underage possession of alcohol and possessing a fake identification", altså at være i besiddelse af alkohol som mindreårige og identificere sig med at falsk id-kort, i sidste uge.  



Update 22/07 - 22:18


Endnu en update på sagen, tak til twitter herfra. Brett McMurphy, ESPN, rapportere nu at han via kilder tæt på OSU organisationen kan melde, at Hyde er betinget suspenderet. 



Skulle det vise sig at Hyde er uskyldig vil Hyde kunne komme tilbage som en Buckeye. 


Ydermere kunne McMurphy også rapportere at Rody ikke vil deltage i B1G [Big Ten] Media Day, som følge af arrestationen. 



Update 22/07 - 22:00



Ifølge Gabe Spiegel fra Fox 8, Cleveland, er Carlos Hyde ikke bortvist fra OSU. 



Spiegel siger ydermere at OSU er overrasket over de meldinger der har været i medierne i USA. 

Denne udvilking ædre dog ikke på de off-field problemer der lige nu er omdrejningspunkt for Ohio State Buckeyes, og bliv ikke overrasket hvis Hyde bliver bortvist som vi så det med Klein. 



---- Original indlæg ----


Lad os starte med Roby. Bradley Roby var søndag aften/nat i byen, og befandt sig på Dunkirk Bar, Bloomington (IN). Ifølge dørmændende og flere øjenvidner forsøgte Roby at starte et slagsmål med en anden gæst på baren, hvilket førte til at Roby blev smidt ud af baren, og får karantæne. Det vil Roby ikke finde sig i og forsøger at komme ind på baren igen. Da han bliver afvist i døren slår han hårdt en dørmand i brystet. Roby bliver derefter civilt anholdt af de andre dørmænd imens politiet bliver tilkaldt. Da politiet ankommer finder de Roby på gulvet hvor han bliver holdt nede af dørmænd, og efter flere entydige videnforklaringer anholdes Roby. 



Sagen er helt ny så Roby's situation er på nuværende tidspunkt uvist, men der er ingen tvivl om at vi nok ikke skal regne med at se den dygtige startende CB i aktion for OSU i den her sæson.

Videre til Carlos Hyde. Hyde var indtil for få timer siden OSU's startende Running Back og havde en stærk sæson sidste år med 970 yards og 16 Touchdowns. Hyde er nu blevet bortvist fra OSU som følge af at han er blevet kædet sammen med et voldligt overfald på en kvinde, på en bar i Columbus. De to sager har altså ikke noget med hinanden at gøre. Hydes fremtid ser meget sort ud, især eftersom han var redshirted freshmen er hans muligheder for en transfer begrænset.


Urban Meyer (HC, Buckeyes) har tidligere vist at han har en præcis grænse og politik når det kommer til vold på kvinder. Sidste sommer blev linebackeren Strom Klein bortvist efter at være blevet anklaget for at have været voldig overfor hans kæreste. Anklagerne imod Klein frafaldt sidenhed og er tilbage på holdet. 


Ingen kommentarer :

Send en kommentar