mandag den 24. marts 2014

VIDEO: Louisville Linebacker arresteret - Gjorde mindreårige kusine gravid

Tilbage i oktober 2013 begyndte politiet i Fort Pierce, FL, at efterforske en sag efter at moderen til en 14-årige pige havde modtaget en positiv graviditetstest. Teenage pigen indrømmede at faderen til barnet var hendes ældre fætter, Sharieff Rhaheed-Muhammed, 17.


Den unge pige har forklaret politiet at undfangelsen skete sent i juni, mens kusines familie var på besøg i Fort Pierce. Pigen har også forklaret til efterforskerne at fra hun var 11 år gammel begyndte Rhaheed at røre hende upassende steder, men at samlejet først er sket da hun var 14, og at der ikke var tale om en voldtægt, men at det ”bare skete”. Ifølge politirapporten forsøgt Rhaheed lykken igen senere men blev afvist af kusinen.

I november valgte kusinen at få foretaget en abort af fosteret, hvoraf der blev indsamlet DNA for at kunne bevise Rhaheeds andel i sagen. Rhaheed nægtede på daværende tidspunkt at afgive en DNA prøve, men måtte bøje sig for en dommerkendelse, og afgive en DNA prøve på sin High School (Fort Pierce Central), kort tid efter aborten.

 

Den 5. februar valgte Rhaheed at committe sig til Louisville Cardinals som Outside Linebacker. Den 3-stjernet OLB blev vurderet at 247sport.com til at være den 37. bedste OLB i USA for sin klasse, og blot den 70. bedste overall spiller i Florida. Rhaheed har modtaget en flot opmærksomhed i recruiting racet med hele 29 tilbud om scholarships fra bl.a. USC, Tennessee, Nebraska, LSU, Cincinnati, Alabama, Arkansas, Missouri og Michigan State bare for at nævne et par af de største (hele listen her).

I
følge ESPN Scouting Profile kan Rhaheed både supportere på indersiden og ydersiden som Linebacker.



Ifølge lovgivningen i Florida er den seksuelle lavalder 16 år, og Rhaheed står til at få 15 år i fængsel samt en bøde på $10.000.


En talsmand fra Louisville har udtalt at man er opmærksom på situationen, men ikke har yderligere kommentar til sagen.


Rhaheeds forsvarsadvokat, Robert Watson, udtaler om sagen: ”Det der er sket, ifølge anklagerne, var eksperimentel adfærd mellem to teenagere. Den ene var lige knap over 16 år gammel og den anden omkring 14 … ikke noget der er ekstraordinært for menneskelig adfærd.” Med hensyn til Rhaheeds fremtid i Louisville siger Watson: ”Det er min opfattelse at de [LOU] vil lade den juridiske process gå sin gang og se hvor den lander. Rhaheed er en rigtig god ung dreng der bør være genstand for nogle forbehold.”

Ingen kommentarer :

Send en kommentar