onsdag den 4. december 2013

Marcus Mariota tager en sæson mere for Oregon Ducks

Igår aftes kunne Ducks fansene fra Oregon godt tillade sig at juble, efter at Oregon Ducks kunne offentliggøre at All-Pac12 quarterbacken Marcus Mariota og All-Pac12 junior centeren Hroniss Grasu begge har valgt at tage en sæson mere i college inden NFL Draften. 

Den Redshirtet Sophomore quarterback var ellers tilset en top placering i den kommende NFL Draft, men Mariota har ikke travlt med et "go pro". 

"Det er en ære at være studerende ved University of Oregon og få muligheden for at repræsentere vores institution på football banen med mine holdkammerater. Jeg ser frem til at færdiggøre min eksamen næste år og resten af min karrierer på det her fantastiske universitet," udtaler Mariota om hans valg.

Mariota har i sin tid hos Ducks modtaget Oregon’s Most Outstanding Player award i begge hans aktive sæsoner, completed 227 af 360 kast (63,1%) for 3.412 yards og 30 touchdowns som sophomore. Med hans 3.994 total offensive yards har han allerede sat single-season school record.



I 2012 blev Mariota Pac-12 Offensive Freshman of the Year, og har siden da startet bag centeren i alle 25 kampe for Ducks. Igennem hans to sæsoner er Mariota i skrivende stund Pac-12 conferences mest kaste-effektive quarterback med en rating på 165,67. 


Mariotas tilbagevenden er et kampe boost for Oregon, hvilket også vil holde liv i BCS drømmen i 2014.


1 kommentar :