fredag den 8. november 2013

VIDEO: Oregon Ducks taber for første gang i år

Der skulle gå 9 kampe inden nogen kunne byde #3 Oregon Ducks på modstand der var mere end de kunne klare. Nu lyder det måske som om ORE blev kørt totalt over, og det gjorde de faktisk også, i hvert fald indtil fjerde quarter hvor #5 Stanford var i front med 23 - 0, og med et field goal et lille stykke inde i 4th quarter blev det også til 26 - 0.



For første gang i 55 kampe lykkedes det et defense at sende ORE til halftime med 0 point på tavlen. Sidst det skete var i 2009 hvor ORE mødte UCLA. Indtil der manglede 10 minutter af kampen stod der STAN på alt. Derfra kom der gang i tingene for ORE, først med et 23 yards passing touchdown fra Marcus Mariota til Daryle Hawkins, derefter et 65 yards blockeret filed goal forsøg til touchdown af Rodney Hardrick. Med 2:12 tilbage lavede Marus Mariota igen et passing touchdown, denne gang 12 yards til Pharaoh Brown, til stillingen 26 - 20. Selvom comebacket lurede kom ORE i gang alt for sent, og med et onside kick der fejlede kunne Stanford lukke kampen til resultatet 26 - 20.

Med nederlaget til STAN ser det ud som om ORE missede chancen for at komme i BCS Championship Game. De eneste ubesejrede hold der er tilbage inden den kommende weekends kampe er Alabama (SEC), Baylor (Big 12), Florida State (ACC), Fresno State (MWC), Nothern Illinois (MAC), Ohio State (Big Ten). Mit bedste bud på BCS'13 er Alabama mod Ohio State eller Florida State, men Baylor er efter nattens sejr over Oklahoma også blevet en seriøs bejler. 

Highlights fra Pac-12:



Highlights fra ESPN:


Ingen kommentarer :

Send en kommentar