fredag den 15. november 2013

TV Guide week 12

Så er vi klar med en TV Guide igen og vi er nået til week 12 i College Football. Her er et udpluk af hvad vi tror bliver de bedste kampe denne spillerunde. Husk at alle kick-off tidspunkter er efter lokal dansk tid. 

Lørdag 16/11 kl. 18:00

Cincinnati vs. Rutgers

Nej ingen af disse hold er i top 25, men det betyder ikke at der ikke kan være en kanon kamp i vente. Sidst disse to hold mødes ende kampen 10 - 3 til RUTG, så CIN er opsat på revanche.



Lørdag 16/11 kl. 18:30

Maryland vs. Virginia Tech

Hverken MD eller VT har været imponerende i denne sæson, og siden MD skiftede fra Big East (nu AAC) til ACC fra sidste sæson har de ikke helt haft den succes de måske havde håbet på, og er lige nu at middel lunke hold med en rekord på 5-4. Modstanderen denne weekend er konference rivalerne VT som har haft en noget bedre sæson med en rekord på 7-3, men disse to hold matcher hinanden godt, så der kan måske være et upset i vente. 

Lørdag 16/11 kl. 21:00

Connecticut vs. Southern Methodist

UCONN har på ingen måde haft succes i denne sæson og er lige nu 0-8. I denne week skal UCONN imod SMU som heller ikke har haft en super en sæson med en rekord på 3-5. UCONN er på en svær udebane opgave, og selvom UCONN har i perioder har spillet noget pænt football, så er SMU det bedre hold pt. 



Lørdag 16/11 kl. 21:30

#25 Georgia vs. #7 Auburn

Så er der SEC showdown på menuen. Efter to nederlag i træk til Missouri og Vanderbilt røg det ellers så stærke UGA ud af top 25. De sidste to spillerunder er det så blevet til sejre mod bl.a. Florida og nu er UGA inde i varmen igen. Men nu står UGA så overfor AUB der kun har tabt en kamp i år, vinder UGA ikke er det ud af top 25 igen. 



Lørdag 16/11 kl. 21:30

#12 Oklahoma State vs. #24 Texas

Hvis du er mere til noget old school cowboy football så disker Big 12 op et showdown på samme tid som SEC, længe leve split-screen. OKST har kun tabt en enkelt gang i denne sæson (8-1) men i denne spillerunde skal de mod skarpe TEX på udebane. TEX havde en sløj start på sæson med en nem sejr over New Mexico State og siden to nederlag til BYU og Ole Miss. Siden nederlaget til Ole Miss har TEX ikke set sig tilbage og har jagtet en plads i top 25, nu er de der, og nu står de overfor en slem modstander i OKST.

Søndag 17/11 kl. 02:00

#4 Stanford vs. USC

Vi kommer ikke udenom Pac-12, og selvom USC ikke har levet op til forventningerne i år (7-3) så kunne denne kamp nemt blive seværdig. USC har ikke vundet over STAN siden 2008, men kampene har næsten altid været tætte. STAN har spillet rigtig godt i år (8-1) og er da også klar favoritter til at vinde denne kamp, men USC kan altid overraske. 


Ingen kommentarer :

Send en kommentar