fredag den 8. november 2013

TV Guide week 11

Så er det snart gametime igen, og selvom week 11 allerede er i gang med især to fantastiske kampe (Baylor vs Oklahoma highlights og Oregon vs Stanford highlights) så er der massere af action i vente. Husk alle kick-off tider er i lokal dansk tid. 

Lørdag 09/11 klokken 02:30

Connecticut vs. #20 Louisville

Ja det bliver bestemt ikke nogen nem kamp for CONN, men vi kan jo håbe på at upset og den første sejr i år til danske Andreas Knappes hold for Connecticut. 

Lørdag 09/11 klokken 18:00

#2 Florida State vs. Wake Forest

FSU er tættere på BCS end nogensinde, men det kræver en super afslutning på sæsonen og selvom WAKE ikke er en skræmmende modstander kunne dette godt blive en trap-game for FSU. Men for at være helt ærlig kan jeg ikke se hvordan FSU ikke skulle kunne vinde denne kamp.



Lørdag 09/11 klokken 21:30

Mississippi State vs. #15 Texas A&M

Igen en kamp hvor jeg ikke tror favoritten kan fejle. Johnny Manziel (TA&M QB) jagter Heisman Trophy så denne kamp vil helt sikkert blive underholdene set med Manziel-brillerne på. 

Søndag 10/11 klokken 02:00

#13 LSU vs. #1 Alabama

Dette er braget mange har vente på, LSU mod ALA, en fantastisk series mellem to fantastisk talentfulde hold. ALA er på hjemmebane, og det bliver ikke en nem opgave for LSU, men alt kan ske i et SEC brag som dette.



2 kommentarer :

  1. Kommer de på nogle kanaler?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke på nogle danske kanaler, men du kan købe "College Pass" på espnplayer.com (lidt set samme som NFL GamePass). Alternativt er der efterhånden også en del illegale hjemmeside der streamer college football live.

      Slet