fredag den 4. oktober 2013

TV Guide Week 6

Endnu en TV Guide klar, og vi er nået til Week 6. Husk at alle tidspunkter i guiden er danske tider.




Lørdag den 5. oktober klokken 17.30

Air Force vs. Navy

De to hold er isoleret set ikke noget at råbe hurra for, men denne match-up er nærmest legendarisk. Der er kun én kamp der slår denne match-up og det er Army vs. Navy (14. december). 

Lørdag den 5. oktober klokken 18.00 

#25 Maryland vs. #8 Florida State

Maryland er netop kommet ind det gode selskab bland Top 25 holdene. Timingen er ikke så heldig for netop som de er kommet i Top 25 står Florida St. og venter. Begge hold er 4 - 0 så der er lagt i ovnen til et brag tidligt på dagen. Personligt tror jeg FSU trækker det længste strå i den her match-up. 

Lørdag den 5. oktober klokken 21.30

Kansas State vs. #21 Oklahoma State

KSU er ikke kommet så heldigt i gang på denne sæson, som man havde håbet på og er nu 2 - 2 og er ikke længere i Top 25 som i sidste sæson. OKST er lidt i samme båd og vil gerne højere på i det gode selskab, men har dog tabt en enkelt kamp og er 3 - 1. Skal KSU vende skuden, så er det har en nøgle kamp. 

Søndag den 6. oktober klokken 01.00 

#24 Ole Miss vs. Auburn

MISS er godt kørende, men står over for en meget hård nød i AUB. AUB vil i Top 25 igen og det kan nemt komme til at gå ud over MISS. 

Søndag den 6. oktober klokken 01.30 

#22 Arizona State vs. Notre Dame

Det kører ikke rigtigt for ND i år, der siden sæsonen startede er røget fra en top placering i Top 25 til slet ikke at være i Top 25. ND skal møde ASU som har været en positiv overraskelse i år, og kan godt være tilfredse med overhovedet at være i Top 25. 

Søndag den 6. oktober klokken 02.00

#4 Ohio State vs. #16 Northwestern

Er du natteravn er der her en gode der ikke må gå din næse forbi. NW er måske et af de mest anonyme top 25 hold, et slags "shock the world team" som har gjort det kanon siden 2012 som sluttede med en sejr på 34 - 20 over Miss. St. i Gator Bowl. På papiret burde OSU slippe af sted med et W her, men man kan aldrig vide hvad NW trækker op ad hatten. 

Søndag den 6. oktober klokken 04.30

#15 Washington vs. #5 Stanford

Et kæmpe Pac-12 brag i vente. Det er lige før man kan sætte sit vækkeur og stå meget tidligt op her. STAN er på hjemmebane og er favoritter, men tag ikke fejl af WASH de kunne godt lave et upset her. Mit bud er dog at STAN er for stærke i forhold til WASH. 

PS: UCONN Huskies har BYE WEEK i denne uge.





Ingen kommentarer :

Send en kommentar