søndag den 22. september 2013

UCONN tabte hjerteskærende nederlag til Michigan

UCONN spillede i nat dansk tid imod #15 Michigan, og selvom Michigan var kæmpe favoritter til at vinde denne kamp, så kunne UCONN fansene se deres hold være foran 21 - 7 med 6 minutter tilbage af trejde quarter.

Med 05:37 tilbage af 3rd quarter indledte Fitzgerald Toussaint (RB Michigan) et comeback run med et 35 yards rushing touchdown. UCONN holdte fast i førringen på 21 - 14 indtil der manglede knap 10 minutter af kampen hvor Toussaint igen fandt endzone med et 12 yards rushing touchdown og udlignede scoreboarded til 21 - 21.

Hen imod slutningen blev kampen til en regulær gyser, og selvom overraskelsen lurede så kunne Brendan Gibbons (Kicker, Michigan) med 4 minutter og 36 sekunder tilbage sætte et 21 yards field goal ind til en førring på 24 - 21. UCONN kunne ikke svære igen på det FG og måtte se sig slået.

UCONN har indtil videre i år ikke kunne trække nogle sejr hjem og er nu 0 - 3. I UCONN's åbningskamp stod den på et pinligt nederlag til FCS holdet fra Towson, dernæst stod UCONN overfor Maryland som på dagen var det bedre hold. Paul Pasqualoni har længe være anset for at være en træner i det varme sæde, og selvom kampen i nat ikke var en smuk kamp så gjorde UCONN det ganske godt imod goliath.

I næste uge skal UCONN (0 - 3) møde Buffalo (1 - 2) som er en kamp UCONN skal vinde hvis de vil gøre sig nogle forhåbning om at lave et Bowl run. Michigan (4 - 0) har BYE Week i næste uge, inden at de tager imod Minnesota Golden Gophers (4 - 0), som har overrasket positivt denne sæson, i week 5 som er en kamp Wolverines skal vinde.