tirsdag den 10. september 2013

UCLA Wide Receiver Nick Pasquale omkommet

UCLA's football program blev ramt af en tragedie søndag da redshirt freshmen wide receiver Nick Pasquale, 20, omkom i en trafikulykke. Pasquale blev ramt af en billist og omkom af kvæstelserne. De præcise omstændigheder under ulykke i San Clemente er endnu ikke klarlagt, men alkohol skulle angiveligt ikke være en faktor. Orange Country Sheriff's Department efterforsker fortsat sagen.  



"Dette er et tragisk tab," udtaler UCLA Head Coach Jim Mora. "Nick var en outstanding ung mand som havde en positiv indflydelse på alle som kendte ham. han var en fantastisk teammate som var elsket og respekteret af hele holdet. Vores tanker er hos Pasquales familie."

UCLA Athletic Director Dan Guerrero har tilbudt støtte til Pasquales familie og Bruins football hold.

"UCLA familien har mistet en vidunderlig ung mand, som repræsenterede universitet, hans hold og hans familie fantastisk." siger Guerrero. "Vores tanker går til Pasquales familie, og vi vil gøre alt for at assistere og støtte familien, såvel som hans holdkammerater, mens de kommer igennem denne utænkelige tragedie."


Ligesom UCLA vil bære et #36 patch på trøjerne resten af sæsonen, vil Nebraska også bære et #36 sticker på hjelmen i det kommende opgør.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar