torsdag den 12. september 2013

TV Guide Week 3

Så er det snart GAMETIME igen, og det betyder at det er blevet tid til en TV Guide.

Klokken 01.30 - Fredag 13/09

TCU #24 vs. Texas Tech

Texas Tech er indtil videre ubesejret men får en svær kamp imod TCU der jagter en bedre rangering i top 25. 

Klokken 18.00 - Lørdag 14/03

UCLA #16 vs. Nebraska #23

Udover at denne kamp består af to top 25 hold der tørner sammen, så vil den også være dedikeret til UCLA's afdøde receiver Nick Pasquale, der omkom i en trafikulykke i søndags. UCLA vil bære No. 36 patches på deres jerseys mens Nebraska vil bære No. 36 decals på deres hjelme. Begge hold er indtil videre ubesejrede. 

Klokken 21.30 - Lørdag 14/03

Alabama #1 vs. Texas A&M #6 (Game of the week)

SKRALDEBANG! Sikke et brag der er i vente. Sidste år vandt Texas A&M 29 - 24 og der er efterhånden en rival stemning omkring denne kamp hvor en match-up imellem de to quarterbacks AJ McCarron (ALA) og Johnny Manziel (TA&M) bliver virkelig interessant. 



Tennessee vs. Oregon #2

Hvis du er mere til flashy Oregon Ducks, så er der en godbid i vente. Oregon skal nemlig op imod ubesejrede Tennessee Volunteers, og denne kamp kunne godt gå hen og blive rigtig spændende. Godt nok er Tennessee ikke i top 25, men tag ikke fejl, det er et talentfuldt hold.

Klokken 22.00 lørdag 14/03

Wagner (FCS) vs. Syracuse

Danske Joachim Christensen (RS Fr. OL) har fået full ride til FCS holdet Wagner Seahawks, og de skal møde FBS holdet Syracuse. Det bliver bestemt ikke en nem opgave for Wagner, og forvent ikke at se danskeren på banen.

Klokken 01.00 Søndag 15/03

Mississippi State vs. Auburn Tigers

To SEC hold tørner sammen, og jeg tror på at denne kamp godt kunne gå hen og blive spændende også selvom Mississippi St. så sløve ud i deres nederlag mod Oklahoma State i deres åbningskamp.

Klokken 01:30 Søndag 15/03

Maryland vs. UCONN

UCONN havde en forfærdelig præmiere på sæsonen imod Towson fra FCS. Modstanderen i denne spilleuge er bestemt ikke nogen nem nød at knække, men UCONN slog Maryland sidste sæson 24 - 21 så muligheden for genopstandelse er tilstede. UCONN kommer fra en BYE Week så de har haft muligheder for at rette på nogle af de ting der gik galt imod Towson, hvorimod Maryland har haft to "nemme" kampe imod FIU og Old Dominion som gav to wins. 






Ingen kommentarer :

Send en kommentar