søndag den 19. januar 2014

NFL Draft: Takeaway fra NFLPA Collegiate Bowl

Lige efter East-West Shrine Game (Se takeaway fra East-West Shrine Game her) kunne NFLPA Collegiate Bowl sparkes i gang. NFLPA Collegiate Bowl er ligesom East-West Shrine Game en post-season kamp hvor College spillere der er kvalificeret til NFL Draften bliver inviteret til at vise sig frem for NFL Scouts en sidste gang. NFLPA Collegiate Bowl et relativ nyt tiltag og kampen blev første gang spillet i januar 2012. 




De to sammensatte hold hedder henholdsvis National Team og American Team, og det blev National der vandt rimelig komfortabel. 
Der er desværre ikke pt. så frygtelig meget video fra kampen, men vi kan da lige nyde on-field footage. 




Blandt de to rosters kunne man finde spillere som James Franklin (QB, Missouri), Connor Shaw (QB, South Carolina), Kevin Danser (OL, Stanford), Brian Wozniak (TE, Wisconsin), Nate Askew (DE, Texas A&M), Seali'i Epenesa (DL, UCLA), CJ Barnett (DB, Ohio State), Jesse Joseph (LB, Connecticut) bare for at nævne en håndfuld.

Offensive standouts


James Franklin #1 Missouri, QB

Der var især store forventninger til de to quarterbacks James Franklin og Connor Shaw, der begge har fungeret som quarterbacks for henholdsvis Missouri og South Carolina fra Power-house konferencen SEC. Dog præsterede ingen af disse to potentielt kommende NFL quarterbacks at gøre meget væsen af sig. Franklin lavede 77 passing yards på 5 kast ud af 8 forsøg, og 1 interception. Connor Shaw matchede næsten Franklins middelmådige stats med 70 passing yards på 5 kast ud af 6 forsøg, og ligeledes kastede Connor Shaw 1 interceptionen. 


Sean Schroeder #19 Hawaii, QB

Tilgengæld var Sean Schroeder kommet for at spille bold. Schroeder har hidtil være quarterback for Hawaii i den noget ringere konference Mountain West, men i en direkte duel mod Franklin og Shaw i All-Star kampen kunne man ikke se at Schroeder skulle være ringere. Schroeder producerede hele 138 yards på 13 kast ud af 17 forsøg samt 1 touchdown. 

Til Connor Shaw's forsvar har han spillet en rigtig fornem sæson, hvilket dette tweet også vidner om:
To Tight Ends skilte sig ud fra mængden. Miami's TE Asante Cleveland viste rigtig god overblik og awareness med et 27-yards receiving touchdown, men derudover gjorde han det også rigtig fornuftigt som blocking-TE. 

Brian Wozniak #85  på vej ind på banen til ALL-Star kampen

Den anden TE var Wisconsin's Brain Wozniak, der fik to receptions for 25 yards. Men Wozniak viste han er en seriøs potentiel backup TE på NFL niveau, og gjorde det især godt som blocking-TE. Wozniak har kun haft 21 starts i college, og har som udgangspunkt været backup bag Jacob Pedersen, men kampen i nat vidste at Wozniak har evner som TE, om ikke andet så som backup. 

På den anden side af bolden

På defense var der især to spillere der skilte sig ud var mængden. Kasim Edebali (DE/OLB, Boston College) og Khyri Thornton (DT, Southern Miss). 


Kasim Edebali #91 Boston College, DE/OLB

Edebali viste at han er eksplosiv fra line of scrimmage, og tvang næsten konstant modstandernes quarterback til at træde frem i lommen. 

Khyri Thornton #98 Southern Miss, DT

Efter kampen i nat var flere medier enige om, at den mest dominerende spiller på banen var Thornton. Thornton måtte kæmpe med dobble-team blocks på næsten hvert play, men viste alligevel styrke og speed til at give OL kamp til stregen. Når American Team afsatte en enkelt OL til at stoppe Thornton var det en ulige kamp, som Thornton nærmest vandt konstant. Thornton fik "kun" en sack i løbet af kampen, men han var utvivlsomt med til at gøre det defensive arbejde noget nemmere for hans holdkammerater. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar