mandag den 3. marts 2014

Lars Froholdt er muligvis også på vej til college football




Tilbage i december kunne vi berette at
 Hjalte Froholdt havde committet sig til Arkansas Razorbacks, efter at have gjort sig bemærket som den 12 bedste DT i hele USA for Warren G Harding High School i Ohio. Hjalte Froholdt skulle angiveligt tage tilbage til USA til juni for at deltage i Arkansas’ June Camp, men ellers begynder Froholdt på Prep School til juli inden han kan begynde på University of Arkansas frem mod College football sæsonen 2015. 
Hjalte Froholdt på Nike Training Football Camp, Colombus, Ohio

Nu går der så rygter om at Hjaltes storbror også er på vej til USA for at komme på college. Lars Froholdt bliver 20 den 19. august og vil derfor være for gamle til at komme på Prep School, men skulle angiveligt lige nu lede efter et Junior College (JUCO) hvor han vil forsøge at få sig et scholarship til en FBS skole. Lars Froholdt forventes at skulle spille Fullback eller Defensive Tackle. 


Begge brødre har været flittige i styrkecenteret i vinterpausen. Hjalte er gået fra 285 lbs (130kg) til 325 lbs (147kg) i bænkpres og fra 500 lbs (225kg) til 575 lbs (260kg) i squat. Lars ligger på 365 lbs (165kg) i bænkpres og 650 lbs (295kg) i squat, men på trods at de pæne tal er Lars’ største problem hans mangle på football erfaring som han håber a kunne få på JUCO. 

Det ville være helt fantastisk og ekseptionelt hvis Lars Froholdt også kunne kommet til Arkansas Razorbacks, men indtil han har bevist hvad han kan på et JUCO er det kun ønsketænkning.


Lars (tv.) og Hjalte Froholdt på Bryant-Denny Stadium ved Alabama University

Nedenfor er en video med klip fra Hjaltes NFTC:





Ingen kommentarer :

Send en kommentar