tirsdag den 11. februar 2014

CFB DK NFL Mock Draft 2014

Vi er i en tid hvor der er lidt stille i football verdenen, især på college siden. Forleden havde vi National Signing Day, og her kan du tracke de 25 største High School talenter på vej i college.
#7, Jadeveon Clowney, DE, South Carolina

I den anden ende af college karrieren er der også aktiviteter, hvor nogle der har meldt sig til NFL Draften og er klar til at GO PRO! Helt som lovet har vi strikket en NFL Mock Draft sammen, med vores bud på hvordan draftens første runde kommer til at forløbe. Vores forudsætninger at at ingen hold trader deres pick i første runde.



Nedenfor er min (Lasse) og Mathias Torps  Pre-Combine NFL Mock Draft. 

College Football DK Mock Draft 2014 – 11.02.2014
Pick #
Hold
Mathias Torp
Lasse Sørensen
1
Texans
Jadeveon Clowney
- DE
Jadeveon Clowney
- DE
2
Rams
(fra WAS)
Jake Matthews
- OT
Jake Matthews
- OT
3
Jaguars
Johnny Manziel
- QB
Teddy Bridgewater
– QB
4
Browns
Teddy Bridgewater
– QB
Blake Bortles
- QB
5
Raiders
Blake Bortles
- QB
Johnny Manziel
- QB
6
Falcons
Anthony Barr
- DE/OLB
Greg Robinson
- OT
7
Buccaneers
Greg Robinson
- OT
Sammy Watkins
- WR
8
Vikings
Derek Carr
- QB
Derek Carr
- QB
9
Bills
Sammy Watkins
- WR
Khalil Mack
- OLB
10
Lions
C. J. Mosley
- LB
Darqueze Dennard
- CB
11
Titans
Khalil Mack
- OLB
Anthony Barr
- DE/OLB
12
Giants
Taylor Lewan
- OT
Taylor Lewan
- OT
13
Rams
Mike Evans
- WR
Mike Evans
- WR
14
Bears
Haha Clinton-Dix
- S
Timmy Jernigan
- DT
15
Steelers
Marqise Lee
- WR
Haha Clinton-Dix
- S
16
Ravens
Cyrus Kouandjio
- OT
Marqise Lee
- WR
17
Cowboys
Aaron Donald
- DT
Calvin Pryor
- FS
18
Jets
Jordan Matthews
- WR
Eric Ebron
- TE
19
Dolphins
Zach Martin
- OL
Zach Martin
- OL
20
Cardinals
Dee Ford
- DE/OLB
Cyrus Kouandjio
- OT
21
Packers
Jace Amaro
- TE
Aaron Donald
- DT
22
Eagles
Justin Gilbert
- CB
Justin Gilbert
- CB
23
Chiefs
Eric Ebron
- TE
Kelvin Benjamin
- WR
24
Bengals
Louis Nix
- DT
C. J. Mosley
- LB
25
Chargers
Darqueze Dennard
- CB
Ra’Shede Hageman
- DT
26
Browns
(fra IND)
David Yankey
- OL
David Yankey
- OL
27
Saints
Kony Ealy
- DE
Kyle Van Noy
- OLB
28
Panthers
Kelvin Benjamin
- WR
Allan Robinson
- WR
29
Patriots
Travis Swanson
- C
Jace Amaro
- TE
30
49ers
Jason Verrett
- CB
Jason Verrett
- CB
31
Broncos
Antonio Richardson
- OT
Travis Swanson
- C
32
Seahawks
Ra’Shede Hageman
- DT
Davante Adams
- WR

Er du enig eller uenig? Smid din kommentar eller egen Mock i kommentar feltet nedenfor. 

Mathias' Mock:

Top 10

Clowney er den bedste spiller i draften og Texans har større problemer end deres QB. Texans kan hente Garoppolo senere eller give Case Keenum en chance til. 

Bradford mangler hjælp og Jake Matthews er den OT Rams mangler. 

Jaguars mangler en QB og noget der trækker folk til. Begge dele kan Manziel klare. Bridgewater er bedre, men Jaguars mangler en attraktion. 

Browns vil være lykkelige hvis de kan få Bridgewater, en solid startende QB som de har manglet i de forgående sæsoner. 

Raiders mangler ligeledes en QB, de har prøvet med Palmer, Campbell osv, men nu er der en mulighed for at få en kommende franchise QB i Bortles.

Falcons mangler noget pass rush, kun to hold producerede færre sacks end Falcons og med Barr får de en med røven fuld at potentiale og talent. 

Bucs har en ustabil offensive line, med Greg Robinson får de en solid spiller mange år frem.

Vikings har misset med tidligere drafte QB's og mangler stadig en QB, derfor tager de chancen med Carr.

Bills får en vild QB-WR duo med E.J. Manual og Sammy Watkins.

Lions mangler en leder på defense, og det var Mosley for Alabama, derudover vil Mosley passe perfekt som Will (weakside LB) for Lions.

11 - 20

Titans skifter til 3-4 defense, og dertil mangle de et pass rusher, og det kan de få i Khalil Mack. Bears lider unden Urlacher, men Clinton-Dix er spiller der måske kan give Bears det de mangler. Aaron Donald er min yndlings DT i draften, og han var en kæmpe force for Pitt, med 11 sacks, 16 QB hurries og 4 FF i år er Donald alt ødelæggende. Tjek evt. Rob Rang's beskrivelse af ham "he demonstrated (...) what a stick of dynamite may lack for in size can be made up with explosiveness." Senior Bowls anden store vinder, Dee Ford, ender hos et af de bedste D's i ligaen, hvor han bli'r deres pass rush specialist, æv det kan det blive farligt i Arizona!

21 - 32

Jeg har set Jace Amaro upfront, og jeg er UNC, Amaro er bare bedre end Ebron i mit hoved. Amaro's fysik er som en WR, i Green Bay ender han i et fantastisk miljø, hvor han kan modne sig lidt personligt, hvilket er et knock på ham, og hvor hans playmaking evner kan komme i fokus. Han får også en mulighed for at tage over for Finley med det samme. Eric Ebron ender med at fungere mere som en receiver option hos Chiefs, der mangler andre end Bowe, hvis de skal skridtet videre. Fasano og McGrath havde tilsammen 52 receptions sidste år, Ebron havde 62 i 13 kampe og rundede 100 yards tre gange, bl.a. mod Duke. 

Var jeg den eneste der så Orlando Franklin blive revet rundt i Super Bowl? At der skal opgraderes på Broncos RT plads kan der ikke være tvivl om! Tiny Richardson har røven fyldt med potentiale, og vil kunne blive en super stjerne for Manning - og så er han også fra Tennessee.

Hvad mangler Seahawks? Måske en WR, men ellers er det svært at pege på noget, så de går BPA, hvor jeg mener at Hageman vil give riiigtig god mening, og ville måske(?) kunne spare Seahawks 5,5 millioner, hvis han kan slå Red Bryant af pinden, da han er ved at blive en dyr herre.


Du kan læse Mathias' kommentar til alle 32 picks HER.

Lasse's Mock:

1 - 10

Jeg er rigtig meget i tvivl om hvad Texans bør tage med deres 1st overall pick. Texans har mange problemer og selvom de ikke kommer langt uden en ordenlig QB, så vil der være et par potentielle franchise QB i anden og tredje runde, fx. Tajh Boyd eller A. J. McCarron. Med Jadeveon Clowney kan Texans få et bad-ass defense, forestil dig Watt og Clowney på samme hold.

Rams mangler noget der kan beskytte Bradford, derfor skal de tage Jake Matthews der er draftens bedste pass blocker , case closed.

Jags, Browns og Raiders mangler alle desperat en QB og jeg er helt enig med Mathias i hvilke tre der bliver taget, men bare ikke hvor de ender. Jeg tror at Jaguars har brug for en QB der kan vende og vinde kampe, en QB med høj football IQ, og med Jones-Drew som RB har Jaguars ikke behov for en scrambling dual QB, og her er Bridgewater det bedre valg for Jags. Jeg synes Manziel er fantaktisk underholdende at se på, men jeg spiller den her konservativt og siger at Browns hellere vil have en mere "traditionel" QB.

Falcons har både defensive og offensive huller, men Greg Robinson er OT enhver OC vil elske at have på sin roster, og Falcons mangler en stabil støtte på Tackle positionen. 

Bucs mangler våben nede af banen og Sammy Watkins er for god en WR til at lade gå.

Vikings mangler desperat en QB, og den bedste der er tilbage nu er Derek Carr.

Bills har mærkante mangler på defense, og en spiller som Khalil Mack ville med det samme kunne gå ind og gøre en forskel i Buffalo.

Lions har huller og mangle på depth i deres secondary. Dennard er en sindsyg god cornerback som vil passe rigtig godt ind i Lions' defense. 

11 - 20

Bears har mangler på deres defense, og de mangler især en stor dominerende DT og her kunne Timmy Jernigan gøre en forskel med det samme. 

Jeg er selv stor Steelers fan, og det her er måske det sværeste pick for mig overhovedet. Steelers mangler depth på OL og WR (især hvis Sanders ryger i FA). Men jeg må også sige at jeg synes Steelers OL fandt hinanden sidst på sæsonen hvilket ikke gør OL til prio 1 som det ellers ville have været efter første halvdel af sæsonen. På den anden side af bolden mangler Steelers en DT, CB og S, men når vi kigger på rosteren har vi to gamle safeties i Polamalu, Clack og så unge Thomas der er skadet. På trods af at Lee (WR) stadig er mulig, så tror jeg Clinton-Dix er det pick Steelers vil vælge. 

Jets mangler mange ting, men de mangler især noget play-maker ability på offense, og i short-yardage situationer vil Ebron gøre en forskel med det samme. 

21 - 32

Når Chiefs er "on the board" vil Kelvin Benjamin være lige til at nappe, og det vil de gøre. Benjamin vil være en fantastisk tilføjelse til Cheifs offense. 

Patriots mangler depth og talent på TE pladsen. Gronk er for vild en TE men desværre har skader været overskriften på det sidste. Patriots vil derfor vælge Jace Amaro.

Broncos er af indlysende årsager et stærkt mandskab, men mangler noget styrke på deres OL, derfor tager de Travis Swanson i deres første runde.

Man kan ikke rigtig sætte en finger på Seahawks defense, og deres offensiv er også kanon, men for mig at se kunne de godt bruge en WR med play-maker ability, de kan de få i en WR som Davante Adams. 

Er du enig eller uenig? Smid din kommentar eller egen Mock i kommentar feltet nedenfor. 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar