torsdag den 23. januar 2014

VIDEO: MSU QB Recruit arresteret efter at body slamme Security Guard

Med blot et takedown eller rettere sagt et body slam af en sikkerhedsvagt, kan Jayru Campbell meget vel se hans college drøm forsvinde ud i den blå luft. 
Jayru Campbell, #1, QB, Cass Tech High School, Detroit (MI)

Jayru Campbell, 17 år, er en del af Michigan State's recruiting Class of 2015, og committede sig verbalt til MSU den 7. august sidste år. Campbell havde også modtaget tilbud fra Notre Dame og Wisconsin. Campbell er af 247sports.com vurderet som en 3-stjernet dual-threat quarterback, og rangeres som den 16. bedste Dual-QB for Class of 2015. Hele 13 college hold havde vist interesse for Campbell, men kun fire af dem havde tilbudt Campbell et scholarship og nu kan der være en god forklaring på scoutenes tilbageholdenhed. 


Igår, den 22. januar, blev Jayru Campbell filmet i at body slamme en sikkerhedsvagt i gulvet på Cass Technical High School (se videoen ovenfor). Der er endnu ingen informationer om hvad der skete forud for episoden, men videoen er bevis imod High School stjerne. Det lokale politi har bekræftet at det er Jayru Campbell på videoen, trods den ringe videokvalitet. 

Campbell er efterfølgende blevet arresteret, men lader til at tage episoden i strakt arm, disse tweets er skrevet umiddelbart efter episoden.
Det er ikke første gang Jayru Campbell er i problemer. Campbell har nemlig allerede modtaget en karantæne for den første kamp i sæson 2014 efter at have slået en modstander, der efter en sejr i playoff imod Cass Tech HS i sæson 2013 ville give Campbell hånden efter kampen. Se videoen af episoden nedenfor (ved 0:40).


Campbell har også lagt et kontroversielt billed op på twitter der viser en tatoovering af en stripper. Ikke alene er det ikke tilladt at få lavet tatoveringer i Michigan hvis du er under 18 år, men motivet af en stripper er stærkt kontroversielt i USA, bedøm selv. 
Grundet de to indiscipliner sager kan Mark Dantonio (Head Coach, MSU) underkende Jayru Campbell's scholarship. Hvad Mark Dantonio gør og tænker er endnu uvist, men der er ingen tvivl om, at denne form for personprofil er noget der får advarselslamperne til at blinke hos ethvert college. 

Jayru Campbell kommer fra en hård baggrund i Detriot, og Cass Tech HS ligger også i et af de hårdeste områder i Detroit, som dette indslag fra ESPN også vidner om.  



Ingen kommentarer :

Send en kommentar